LIQUI MOLY - MOOTTORIÖLJYT, LISÄAINEET, AUTONHOITOTUOTTEET
Etusivu | Puhdas valinta

Puhdas valinta

LIQUI MOLYn Marine-tuotelinjan K-yleispuhdistusaine – toinen tuoteuutuus: venemoottoreiden säilytyssuoja-aine


Toukokuu 2017 – Saksalainen öljy- ja lisäainevalmistaja LIQUI MOLY tuo markkinoille kaksi uutta venetuotetta: yleispuhdistusaineen ja moottoreiden säilytyssuoja-aineen. ”Näiden kahden uuden tuotteen avulla vene säilyttää arvonsa”, LIQUI MOLYn veneliiketoiminnasta vastaava Jan Volk sanoo.

Marine K -yleispuhdistusaine on tiiviste, joka soveltuu erityisen hyvin suurten pintojen puhdistamiseen. Tuotetta kehittäessään LIQUI MOLY hyödynsi kokemustaan autojen hoito- ja puhdistusaineista. Veneiden erityisten vaatimusten vuoksi kehitystyössä oli kuitenkin otettava huomioon muitakin tekijöitä. Veneiden kohdalla on erityisen tärkeää, että puhdistusaine on biohajoavaa. Ja autojen puhdistusaineista poiketen veneiden puhdistusaine vaahtoaa erittäin vähän puhdistustehosta tinkimättä.

”Sitä voi käyttää moniin eri puhdistustarkoituksiin, esimerkiksi likavanojen ja linnunkakan poistamiseen sekä kenkien ja lepuuttajien aiheuttamien kulumien piilottamiseen”, Jan Volk sanoo. LIQUI MOLYn K-yleispuhdistusaine sopii maalatulle ja maalaamattomalle muoville, lasikuidulle ja gelcoatille sekä tekstiilikuomuille, messingille, alumiinille, ruostumattomalle teräkselle, kromille, kumille sekä maalatulle ja pinnoitetulle puulle.

K-yleispuhdistusaineen K-kirjain tarkoittaa ”konsentraattia” eli tiivistettä, mikä merkitsee sitä, että se on erityisen riittoisaa. Hankalan lian kohdalla sitä ohennetaan suhteessa 1:8, tavallisessa puhdistuksessa suhteeksi riittää 1:20.

Toinen LIQUI MOLYn uusista tuotteista on veneiden moottoreiden säilytyssuoja-aine. Sitä käytetään, kun kaksi- ja nelitahtimoottorit laitetaan pidemmäksi aikaa säilytykseen. Ainetta ruiskutetaan palotilaan, jossa se suojaa sylinteriseiniä, mäntäpohjia ja männänrenkaita korroosiolta. Siten ikäviltä yllätyksiltä voidaan välttyä, kun moottori otetaan taas käyttöön.


Du kan få mer informasjon hos
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Internasjonal PR-ansvarlig
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Fon: +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de


Ladattavat aineistot

Puhdas valinta - download - (Marine_Cleaner_FIN.docx | 133,8 KB)
Marine Cleaner K and Fogging Oil - download - (Marine_Cleaner_Fogging_Oil.jpg | 2,4 MB)


<< back
 


Kontaktdaten:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

Telefon: 0731-1420-0
Telefax: 0731-1420-71
E-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.eu

Quelle:
VOILA_REP_ID=C1257BB0:00227808