LIQUI MOLY - MOOTTORIÖLJYT, LISÄAINEET, AUTONHOITOTUOTTEET
Etusivu | Uusi öljymerkki moottoripyörille

Uusi öljymerkki moottoripyörille

LIQUI MOLY markkinoi moottoripyörätuotteiden valikoimaansa yhteistyössä Snellman Motosportin kanssa


Toukokuu 2017 – Moottoripyöräilijät voivat nauttia nyt suuremmasta valinnanvapaudesta. Saksalainen moottoriöljy- ja lisäainevalmistaja LIQUI MOLY on alkanut markkinoida moottoripyörötuotteiden valikoimaansa Suomessa nyt myös Porvoolaisen Beta-maahantuoja Snellman Motorsportin kautta. Moottoriöljyjen lisäksi LIQUI MOLYn tuotevalikoimaan kuuluu erityisesti moottoripyörille kehitettyjä lisä- ja hoitoaineita. "Näin laajaa moottoripyörötuotteiden valikoimaa ei muualla ole", LIQUI MOLYn Export Area Manager Ingo Lindner sanoo.

"Snellman on vahva kumppani ja moottoripyöräalan todellinen asiantuntija", Ingo Lindner sanoo. "Snellman myy myös mönkijöitä ja moottorikelkkoja, mikä sopii meille mainiosti, sillä meillä on niillekin sopivia tuotteita." Snellman Motosport on uusi Beta-maahantuoja, ja LIQUI MOLY on toiminut jo vuosien ajan kyseisen italialaisen valmistajan ensitäyttö-öljytoimittajana.

LIQUI MOLY tunnetaan ennen kaikkea autotuotteistaan, joista yrityksellä on jo 60 vuoden kokemus. Kotimarkkinoillaan Saksassa yritys on lisäaineiden alalla kiistaton markkinajohtaja ja moottoriöljyjen alalla pidetyin merkki. "Nyt myös moottoripyöräilijät voivat hyötyä yrityksen pitkästä kokemuksesta", Kristian Snellman sanoo. "LIQUI MOLY vakuutti meidät, sillä yrityksellä on erittäin laaja erityisesti moottoripyörille kehitettyjen öljyjen valikoima."

Valikoima on jaettu Street- ja Off-Road-kategorioihin, täyssynteettisiin, osasynteettisiin ja mineraaliöljyihin sekä nelitahtisille ja kaksitahtisille moottoreille tarkoitettuihin öljyihin. LIQUI MOLYn moottoriöljyt ovat niin hyviä, että niitä käytetään kaikissa Moto2- ja Moto3-sarjojen moottoripyörissä.

LIQUI MOLY on erikoistunut myös lisäaineisiin. Lisäaineet ovat kemiallisia työkaluja, joiden avulla esimerkiksi kerrostumat voi poistaa öljynkierrosta öljynvaihdon yhteydessä. Ne antavat myös pienen suorituskykylisän, sillä puhtaamman palamisen johdosta moottorista voidaan saada irti hieman enemmän hevosvoimia. Lisäksi tarjolla on huoltotuotteita, kuten ketjusuihke, ja hoitotuotteita, kuten visiirinpuhdistusaine ja nahkanhoitoaine. Yhteensä LIQUI MOLYn moottoripyörätuotteiden valikoimassa on noin 100 tuotetta. Ne valmistetaan kaikki Saksassa.


Du kan få mer informasjon hos
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Internasjonal PR-ansvarlig
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Fon: +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de


Ladattavat aineistot

Uusi öljymerkki moottoripyörille - - (Snellman_FIN.docx | 133,5 KB)
Motorbike_Produktgruppe - Produktbild zum Download - (Motorbike_Produktgruppe.jpg | 421,7 KB)


<< back
 


Kontaktdaten:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

Telefon: 0731-1420-0
Telefax: 0731-1420-71
E-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.eu

Quelle:
VOILA_REP_ID=C1257BB0:00227808