LIQUI MOLY - MOOTTORIÖLJYT, LISÄAINEET, AUTONHOITOTUOTTEET
Etusivu | LIQUI MOLY valittu ADI:n viralliseksi toimittajaksi

LIQUI MOLY valittu ADI:n viralliseksi toimittajaksi

Saksalainen öljynvalmistaja odottaa huomattavaa lisäystä liikevaihtoon


Tammikuu 2018 – Saksalaisen öljynvalmistajan LIQUI MOLYn sekä joidenkin Autodistribution International -järjestön (ADI) jäsenkumppaneiden monivuotinen yhteistyö on johtanut viralliseen yhteistyösopimukseen koko kattojärjestön kanssa. Kumpikin osapuoli odottaa huomattavaa lisäystä liikevaihtoon. ”Olemme iloisia siitä, että me voimme laajentaa toimintaamme ADI:n kanssa”, LIQUI MOLYn apulaisvientipäällikkö Salvatore Coniglio sanoo.

ADI on autovaraosien tukkukauppiaiden yhteisjärjestö. Joissakin maissa, kuten Itävallassa, Irlannissa ja Venäjällä, LIQUI MOLY on jo usean vuoden ajan tehnyt yhteystyötä ADI-jäsenkumppaneiden kanssa. Saksalainen ADI-jäsenkumppani Carat-Gruppe valitsi LIQUI MOLYn viime vuonna järjestön 20-vuotisen historian parhaaksi toimittajaksi.

ADI-jäsenkumppaneita on yhteensä 24, ja ne toimivat 39 eri maassa: Suurin markkina-alue on Eurooppa, mutta ADI toimii myös Pohjois-Afrikassa, Turkissa, Israelissa ja Keksi-Aasiassa. LIQUI MOLYn liikevaihto ADI-jäsenkumppaneiden kanssa on jo nyt yli kymmenen miljoonaa euroa. Luvun odotetaan yli kaksinkertaistuvan vuoteen 2020 mennessä. LIQUI MOLY on ainoa viralliseksi toimittajaksi valittu öljymerkki.

”Meille kyse ei ole pelkästään kaupankäynnistä vaan myös riippumattomien korjaamoiden tukemisesta” Salvatore Coniglio sanoo. Kumpikin osapuoli hyötyy yhteistyöstä. Korjaamot voivat nauttia laajemmasta tuotevalikoimasta, jollaista ne eivät yksinään voisi saavuttaa, ja LIQUI MOLY hyötyy ADI-jäsenkumppaneiden jakeluverkostosta ja logistiikasta. Salvatore Coniglio: ”ADI:n kanssa tehtävä yhteistyö on tärkeää tulevaisuutemme kannalta.”


Du kan få mer informasjon hos
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Internasjonal PR-ansvarlig
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Fon: +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de


Ladattavat aineistot

LIQUI MOLY valittu ADI:n viralliseksi toimittajaksi - - (ADI_FIN.docx | 133,9 KB)
oil drums - - (Faesser_205_Liter.jpg | 4,1 MB)


<< back
 


Kontaktdaten:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

Telefon: 0731-1420-0
Telefax: 0731-1420-71
E-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.eu

Quelle:
VOILA_REP_ID=C1257BB0:00227808